U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van superieure waarde bij alle onderdelen die wij installeren en alle diensten die wij verrichten.  Kwaliteit en ons streven naar excellentie vormen het hart van deze toewijding. De geavanceerde technologie die wij gebruiken en de kwaliteit van de producten die wij aanbieden dragen bij aan de totale positieve ervaring in het auto-onderhoud. Veel autobestuurders vertrouwen op Autobedrijf vd Bilt om hun voertuigen soepel te laten lopen.

Ons team van autotechnici zijn trots op hun inzicht in auto's en begrijpen de mensen die erin rijden. Wij ondersteunen onze diensten en reparaties met een flexibele garantie die is gericht op de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

We streven ernaar langetermijnrelaties met onze klanten op te bouwen, de beste klantenservice te bieden en alleen de juiste oplossingen voor uw de zorg voor uw auto te bieden. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en altijd uitleggen wat we doen, zodat u weet dat u gedurende het hele proces op ons kunt vertrouwen.Inhoud

Wij garanderen de kwaliteit van de diensten die wij uitvoeren. Als de autoreparatie of het onderhoud niet correct is uitgevoerd, dan zullen we de dienst opnieuw en zonder extra kosten uitvoeren gedurende de vastgestelde garantieperiode.

De meeste onderdelen en diensten die worden aangeschaft bij Autobedrijf vd Bilt zijn gedekt voor een minimum van zes maanden of 8.000 kilometer, welke eerst wordt bereikt. Voor bepaalde onderdelen en diensten geldt een afwijkende garantietermijn. Auto-onderdelen die onbruikbaar blijken te zijn tijdens de garantieperiode zullen zonder extra kosten voor onderdelen of arbeid worden vervangen. Garantie is van toepassing op geïnstalleerde onderdelen en uitgevoerd diensten voor particuliere personenauto's.