U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van superieure waarde bij alle onderdelen die wij installeren en alle diensten die wij verrichten.  Kwaliteit en ons streven naar excellentie vormen het hart van deze toewijding. De geavanceerde technologie die wij gebruiken en de kwaliteit van de producten die wij aanbieden dragen bij aan de totale positieve ervaring in het auto-onderhoud. Veel autobestuurders vertrouwen op Autobedrijf vd Bilt om hun voertuigen soepel te laten lopen.

Ons team van autotechnici zijn trots op hun inzicht in auto's en begrijpen de mensen die erin rijden. Wij ondersteunen onze diensten en reparaties met een flexibele garantie die is gericht op de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

We streven ernaar langetermijnrelaties met onze klanten op te bouwen, de beste klantenservice te bieden en alleen de juiste oplossingen voor uw de zorg voor uw auto te bieden. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en altijd uitleggen wat we doen, zodat u weet dat u gedurende het hele proces op ons kunt vertrouwen.Inhoud

Reparatie van de versnellingsbak is een grote, tijdrovende en vaak dure zaak. Daarom is het zo belangrijk om uw versnellingsbak goed te onderhouden.

We kunnen de versnellingsbak voor u repareren of vernieuwen, maar het belangrijkste wat we kunnen doen is op tijd uw transmissievloeistof vervangen. Dit is belangrijk, omdat na verloop van tijd metaaldeeltjes uit de versnelling de vloeistof zullen vervuilen. Bovendien zal de extreme hitte die door een automaat wordt gegenereerd de vloeistof langzaam afbreken.

Het is belangrijk om steeds wanneer u uw olie ververst ook uw vloeistofniveaus te controleren. Een laag vloeistofniveau kan ernstige schade aan uw versnellingsbak veroorzaken.