U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van superieure waarde bij alle onderdelen die wij installeren en alle diensten die wij verrichten.  Kwaliteit en ons streven naar excellentie vormen het hart van deze toewijding. De geavanceerde technologie die wij gebruiken en de kwaliteit van de producten die wij aanbieden dragen bij aan de totale positieve ervaring in het auto-onderhoud. Veel autobestuurders vertrouwen op Autobedrijf vd Bilt om hun voertuigen soepel te laten lopen.

Ons team van autotechnici zijn trots op hun inzicht in auto's en begrijpen de mensen die erin rijden. Wij ondersteunen onze diensten en reparaties met een flexibele garantie die is gericht op de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

We streven ernaar langetermijnrelaties met onze klanten op te bouwen, de beste klantenservice te bieden en alleen de juiste oplossingen voor uw de zorg voor uw auto te bieden. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en altijd uitleggen wat we doen, zodat u weet dat u gedurende het hele proces op ons kunt vertrouwen.Inhoud

De taak van uw radiator is om koelvloeistof door uw hele motor te laten vloeien. Als er een blokkade of een lekkage is, dan kan uw motor snel oververhit raken, waardoor u met uw voertuig aan de kant van de weg kunt belanden.

Een koelvloeistoflek wordt meestal veroorzaakt door een gebarsten of slecht passende slang of door een gat in de radiator zelf. Radiatormetaal is dun en kan snel beschadigd raken. De nummer één oorzaak van koelvloeistoflekkage is echter corrosie. Wij raden u aan uw koelsysteem ten minste eens per jaar door een professional te laten controleren.

Een verversing is een cruciaal onderdeel van het routineonderhoud. Koelvloeistof is zeer bijtend. Wanneer deze te lang in de radiator blijft, zal het metaal worden afgebroken door corrosie en zo worden potentieel rampzalige lekken veroorzaakt. Als we sporen ontdekken van een koelvloeistoflek, dan kunnen we het beschadigde deel repareren of vervangen.