U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van superieure waarde bij alle onderdelen die wij installeren en alle diensten die wij verrichten.  Kwaliteit en ons streven naar excellentie vormen het hart van deze toewijding. De geavanceerde technologie die wij gebruiken en de kwaliteit van de producten die wij aanbieden dragen bij aan de totale positieve ervaring in het auto-onderhoud. Veel autobestuurders vertrouwen op Autobedrijf vd Bilt om hun voertuigen soepel te laten lopen.

Ons team van autotechnici zijn trots op hun inzicht in auto's en begrijpen de mensen die erin rijden. Wij ondersteunen onze diensten en reparaties met een flexibele garantie die is gericht op de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

We streven ernaar langetermijnrelaties met onze klanten op te bouwen, de beste klantenservice te bieden en alleen de juiste oplossingen voor uw de zorg voor uw auto te bieden. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en altijd uitleggen wat we doen, zodat u weet dat u gedurende het hele proces op ons kunt vertrouwen.Inhoud

Wij raden u aan om elke 3 maanden of na elke 3.500 kilometer uw olie te verversen om de prestaties van uw auto maximaal te houden, minder brandstof per kilometer te verbruiken en prettiger te rijden.

Bij Autobedrijf vd Bilt bieden wij synthetische olie die uw motor beter beschermt en die de prestaties van uw auto bevordert. Synthetische olie is hittebestendig en heeft geen last van het afbreken van de viscositeit. We bieden ook olie voor auto's met een hoge kilometerstand, die helpt uw oudere voertuig langer en prettiger op de weg te houden.

Tegelijk met het verversen van uw olie kunnen onze technici zorg dragen voor uw brandstoffilters,  radiator, antivries, reiniging van de brandstofinjectoren en het vermijden van lekkage.